3.2.12

''';;laukinės aistros;;'''


Pagaliau pagaliau atėjo Prancūzų Kino Festivalis "Žiemos ekranai".. Pirmas filmas vyko didžiojoj salėj, kur buvo veeelniškai šalta, ten net sėdėdamas su skafandru drebėtum. O dar filmas buvo toks kažkoks nežinau nežinau.... Gerai, kad fegdė rado radiatorius, tai vėliau ten ir gulėjom, kai tuo tarpu nuoga moteris leido baltas putasss...  Baisoka buvo, kad prie radiatoriaus neišsilydytų striukės.... Antras filmas buvo ohooo koks geras. Ten buvo toks herojus su trumpom kelnėm ir dryžuotom kojinėm, visai kaip fegdėja. Daar rodė tokius vaikus, žaidžiančius smėlyje, "Kai užaugsim ir mes taip žaisim" sakė Martė, "Ir mes taip griuvinėsim", "Va, mūsų mašina"...
Bet va siurbliai tai užknisa. Visą laiką kol vaikščiojom po Iki, mus vaikėsi kažkokia super duper siurblininkė su savo ūžiančiu siurbliu.
Fegdėja man per gimtadienį padovanos raudoną didelį helio balioną. Arba tūūūūkstančius spalvotų helio balionų. Nu čia aišku priklausys nuo pinigų sumos, kurią ji paskirs mano gimtadienio dovanai. Pavyzdžiui aš žadu paskirt apie penkis litus Martynos gimtadienio dovanai, žodžiu, paklot visas santaupas.
Yyyyeesss, turiu du jo-jo, labai liuksinius. Pirmasis- mėlynas, buvo žiaaauriai brangus, toks vos ne pasaulyje geriausias, tik gaila, kad nemokėjau su juo žaisti. Užtat žalias, tai kitas reikalas, nu ne veltui pigesnis dvigubai. (kažkaip atrodo, kad gal kartais padauginu kablelių, o gal ir ne.)
  Pirmadienį prancūzų testas, antradienį fizikos kontrolinis, bet nepaisant to, vis dar manau, kad esu beprOOtiškai laiminga. Tik mus abi su Marte baigia iškamuot laukinės aistros.. dhfgghgdfh!!

(Eeeei, Marte, ką tau primena mano lūpos šitoj nuotraukoj, kąąąą? ;FF)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire