8.7.12

apsikarsčius kai čiganka. apsikarščiavus kai čiganka. ale čiganka čiganka kaip gi tujen atrodai



vėl perrikiavau savo dinozaurus. va dabar gražiau. vėl pertvarkiau savo skaras. va dabar gražiau.  jau pradėjau ruoštis mokyklai. čia tai žiauru. bet ką daryt.
per langą pradėjo eiti dūmai. kažkaip. nejučia. čia tetės žodžiai. pasirodė juokingi. o šiaip tai nei juokingi, nei ką..
pečiai kaip žarijos. grietinė nelabai tepadeda. padauginau šiek tiek saulės. aunau, daba kelias dienas negalėsiu maudytis..... dar akis ištino. viskas, kas geriausia, apsėdo mane kažkaip. nejučia.
jaučiuosi ir vieniša, ir ne.. kažkaip pagalvojau, kad kai tvarkausi, nesijaučiu vieniša. va. tai galėsiu ateity tvarkytis nuo ryto iki vakaro.
tiesa. čia kažkada kai buvau prie jūros, nusipirkau granatą (vaisių, jeigu kam kyla klausimas)... Eina sau. taigi, keli patarimai būsimiesiems granatų valgytojams:
1. apsirengiat nereikalingus rūbus. tokius, kuriuos būtų galima išsitepliot.
2. einat valgyt ten, kur nėra brangių daiktų, kuriuos būtų įmanoma aptaškyt granatų sultim. jeigu nėra kur eit, tada reikia visus daiktus uždengti servetėlėmus.
3. jei valgote prie stalo, granatas turi būt lėkštėj, o aplink ją irgi pageidautina prikloti daug servetėlių.
nesilaikant šių taisyklių, visa jūsų virtuvė ar kitas kambarys pavirs kruvinu siaubo filmu, o jūs pats- jo herojumi.

sugalvojau savo alaviniams kareivėliams vardus. pakrikštijau Džimiu ir Robiu.
Buvau tam vyninės koncerte, kur grojo Gabrielė ir Jokūbas, tai galvojau, ką daryčiau, jei kareivėliai išsilydytų. šiaip tai sėdėjau koncerte visai viena, ir tai man visai patiko. labiau atkreipiau dėmesį į žmones. prisižiūrėjau juokingų veido išraiškų, keletą įdomesnių nusipaišiau.
man patinka tvarkytis stalčius, nes kievieną kartą randu vis kažką naujo.
Šitas ne visai į temą.
Išvis čia nelabai kas į temą.
viso gero

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire